Skip links

Munkáink

Büszkén mutatjuk be korábbi projektjeinket, melyeken keresztül megismerheti kiváló minőségű szolgáltatásainkat. Mindegyik munkánk bizonyítja szakértelmünket, elkötelezettségünket és értékeinkbe vetett szilárd hitünket!

DTF Nyomtatás, hímzés, fólia vágás, szitázás
„Azért dolgozunk, hogy Ügyfeleink kitűnhessenek a többiek közül!”
5/5
Projektek

„Legyen szó sportról, rendezvényszervezésről, filmiparról, vendéglátásról vagy egyéb iparágról, kisebb vagy nagyobb mennyiségről, Ügyfeleink mindig számíthatnak szakértelmünkre!”

Munkáink

DTF Nyomtatás

A legkorszerűbb transzfer anyagra történő nyomtatási eljárás, mellyel bármilyen fénykép minőségű grafika nyomtatható, majd vasalható, úgy, hogy az apróbb részletek, színátmenetek is gyönyörűen megjelennek a textilen. Nem töredezik, mint a fólia, minőségét pedig sok mosás után is megtartja.

Munkáink

Hímzés

Legyen szó nagymennyiségű megrendelésekről, különleges mintákról, grafikákról vagy speciális hímzési igényekről Cégünk a megfelelő választás! Minőségi alapanyagainkkal és német csúcstechnológiájú hímzőgépünkkel a sport- és munkaruhák, promóciós, ajándék- vagy egyedi termékek hímzésével kapcsolatosan felmerülő összes igényét kielégítjük!

Munkáink

Fóliavágás

Ez a technológia alkalmas egyedi, kisebb méretű, fényes feliratok készítésére. Egy színes fóliából kivágásra kerül a minta, amit magas hőfokon préselünk rá az anyagra. Nem javasoljuk nagyobb, több színű grafikák esetében, ahol pontosan illeszteni kell a színeket. Azonban tökéletes és gazdaságos megoldás arra, ha egyedivé szeretné varázsolni mezét, pólóját számmal vagy névvel.

Munkáink

Szitázás

Vannak olyan termékek, melyeket nem lehet vagy nem érdemes direkt emblémázni, esetleg nem lehet több színnel szépen dekorálni. Az ilyen munkáknál hatékony a transzfer szitázás. További előnyei főként nagy példányszám vagy a gazdaságos és a gyors gyártás igénye esetén emelkednek ki a többi technológia közül. Itt a festéket egy szilikon alapú ún. transzferpapírra visszük fel és a grafikát egy hő-prés segítségével rögzítjük az anyagon.