Tűnj ki a többiek közül saját logós termékekkel!

Segítünk

GRAFIKAVisszalépés


Legyen szó cége logójának vagy akár komplett arculatának megtervezéséről, vagy egyedi pólók, mezek, promóciós ajándékok készítéséről, csak küldje el nekünk az elképzeléseit vázlatok, kézi skiccek, jegyzetek formájában. Mi pedig segítünk ezek megvalósításában! Készítünk néhány változatot, amiket alakíthat tovább, majd végül kiválaszthatja a megfelelőt. Az egyedi arculat, minták és grafikák kidolgozásánál figyelembe vesszük a későbbi kivitelezési (szitázás, nyomás, hímzés, stb.) technikákat és azokra alkalmas formátumban adjuk át a végterméket (nyomdailag előkészítve), továbbá természetesen segítünk a kivitelezési munkálatokban is.

Egy cég, de akár egy csapat sikerének is egyik kulcsa az egyedi és látványos megjelenés, amihez fontos a profi grafikai tervezés. Igaz ez a legalapvetőbb névjegykártyára, egy tartalommal és számos fotóval illusztrált prospektusra, a rendezvényeken megjelenő roll-upokra, molinókra vagy akár a céges vagy csapat reklám, sport és szurkolói ruházatokra is.

A grafikai tervezés során elengedhetetlen az átláthatóság a figyelemfelkeltés, és az információ átadás egyensúlyának megléte úgy, hogy már az első pillanatban megfogja a közönséget. Mi erre törekszünk azzal, hogy Önökből, a megrendelőinkből is tartalmazzon egy „darabot” a grafika, hiszen azt kell tükröznie a végtermékeknek, amit Önök képviselnek.

Emiatt a grafikai tervezés egy közös, kollaborációs munka eredménye, sok egyeztetést és döntést igényel, de addig dolgozunk közösen a lehető leghatékonyabban, amíg a végeredmény minden esetben elégedettség és siker nem lesz!


Képek